CGT participa del dia d’acció global pel clima

0

La Confederació General del Treball del País Valencià i Murcia participa del dia d’acció global pel clima juntament amb mig miler d’organitzacions.


La Confederació General del Treball del País Valencià i Murcia junt a centenars d’organitzacions socials i ecologistes han recordat aquest 24 d’Abril, dia d’acció global pel clima, que el canvi climàtic és el principal problema al qual s’enfronta la humanitat en els nostres temps. CGT considera que l’actual model de producció i consum no és viable ni per a les persones, ni per al planeta.

Des de l’organització anarcosindicalista s’aposta per aconseguir la conscienciació de les persones quant a la protecció dels recursos naturals, i insisteix que és el moment d’actuar de manera contundent per a articular una alternativa per a salvar el clima i la vida tal com la coneixem. Per això la Confederació General del Treball del País Valencià i Murcia mostra el seu total acord amb els col·lectius que des de fa molt temps vénen exigint als Governs dels Estats que no es poden permetre el luxe d’esperar més temps per a posar en marxa mesures contra el canvi climàtic.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.