El 24 de maig, nova concentració a València del servei de senyalització de FGV contra la privatització imposada per Generalitat

0


Com informava la central anarcosindicalista la setmana passada, la Secció sindical de la Confederació General del Treball en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (CGT-FGV) va comunicar a Delegació de Govern concentracions davant la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori (Ciutat administrativa Nou d’Octubre Torre I) a les 10h30 al llarg dels dijous 17, 24 i 31 de maig. Les protestes al carrer s’emmarquen en les vagues de 24 hores programades per tots els sindicats per als caps de setmana fins a l’últim cap de semana de juny

Entre els motius del conflicte, la central anarcosindicalista destaca en primer lloc i com a detonant de les mobilitzacions la privatització (anomenada “externalització” per Generalitat) dels treballs corresponents al col·lectiu de senyalització. Aquest col·lectiu pateix a més la no aplicació d’una sentència que estableix el seu nombre en 22 persones però què dirección continua cobrint per sols 20 treballadors.

D’altra banda, CGT denuncia l’incompliment reiterat dels acords vigents així com de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals. Es reclama aixímateix que l’empresa garantisca a la plantilla la deguda formació per tal d’adequar-se als canvis tecnològics.

I per últim, CGT-FGV assenyala que la política privatitzadora que està posant en pràctica el Govern valencià no afecta únicament al sector de senyalització, sinò a diverses àries d’instal·lacions fixes.

Dijous 24 de maig tindrà lloc la segona de les concentracions de la plantilla del servei de senyalització, a les 10h30 davant la Conselleria d’Habitatge (Ciutat administrativa Nou d’Octubre Torre I).

Gabinet de Premsa CGT-PV

23 maig 2018

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.