Nous representants de CGT en Eulen, Avanqua i Elecnor

0

En les últims dies han tingut lloc eleccions sindicals en diverses empreses al País Valencià.

La Confederació ha obtingut els resultats que detallem a continuació:

Eulen Servicios Sociosanitarios en el barri de Campanar a València. La CGT s’ha presentat per primera vegada en aquesta empresa i, d’un cens de 18 treballadors i treballadores, ha obtingut 10 vots, el què es tradueix en un nou delegat.

A Avanqua (Oceanogràfic, Àgora i Hemisfèric de la Ciutat de les Ciències de València), la CGT passa d’un representant a dos amb 40 vots. El Comité d’Empresa queda configurat de la següent manera: CGT, 3; CCOO, 8 i UGT i USO un delegat cadascun.

Quant a Elecnor SA d’Aldaia, la Confederació assoleix la majoria absoluta en l’òrgan de representants dels treballadors: 6 nous representants formaran part d’un Comité integrat també per 2 representants de CCOO i 1 de la UGT.

Aquesta companya, dedicada a la instal·lació de fibra òptica i xarxes de comunicació,  compta amb 111 treballadors i treballadores i es regeix pel Conveni de Indústria Metall.

Tal i com assenyalen des del Sindicat de Metall de la CGT a València, “en l’any 2012 la CGT es va presentar per primera vegada” i es va obtindre aleshores 4 representants. Significatiu és el fet que l’afiliació a la CGT supera a més el 25% de la plantilla. CGT-Metall dóna l’enhorabona als seus delegats què han dut a terme un treball “refrendat en les eleccions sindicals”.

Equip Comunicació CGT-PV

 

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.