La Comissió Ciutat-Port convoca una concentració contra l’ampliació del Port de València

0

La Comissió Ciutat-Port, de la qual forma part la Confederació General del Treball (CGT), convoca una concentració ciutadana contra l’ampliació del Port de València, dijous 25 de març, a les 17 hores, a l’esplanada de l’edifici del rellotge.

El dijous 25 de març, la Comissió Ciutat-Port, de la qual forma part CGT, convoca una concentració ciutadana contra l’ampliació del Port de València, a les 17 hores, a l’esplanada de l’edifici del rellotge. Els organitzadors han informat que la convocatòria “ha sigut comunicada a la Delegació del Govern i a l’Ajuntament de València i complirà amb les mesures de seguretat derivades de la COVID-19”.

L’acte, expliquen des de la Comissió Ciutat-Port, “celebrarà les adhesions de col·lectius i entitats al manifest No a l’ampliació del Port” i pretén “fer visible l’oposició ciutadana al projecte d’ampliació del port sense una declaració d’impacte ambiental valida”. Durant la convocatòria es realitzarà una representació teatralitzada amb la qual es pretén “donar un missatge de la necessitat de repensar les greus conseqüències que té el Port de València per al territori, el medi ambient i la salut de les persones de tota València i àrea metropolitana”, segons indiquen des de Ciutat-Port.

L’endemà es reunirà el Consell d’administració de l’Autoritat Portuària amb la intenció, tal com indiquen des de Ciutat-Port, “d’adjudicar la concessió de l’ampliació a la mercantil TIL, la naviliera MSC”.

La Comissió Ciutat-Port convoca una concentración contra la ampliación del Puerto de València

La Comissió Ciutat-Port, de la que forma parte la Confederación General del Trabajo (CGT), convoca una concentración ciudadana contra la ampliación del Puerto de València, el próximo jueves 25 de marzo, a las 17 horas, en la explanada del edificio del reloj.

El jueves 25 de marzo, la Comissió Ciutat-Port, de la que forma parte CGT, convoca una concentración ciudadana contra la ampliación del Puerto de València, a las 17 horas, en la explanada del edificio del reloj. Los organizadores han informado que la convocatoria “ha sido comunicada a la Delegación del Gobierno y al Ayuntamiento de València y cumplirá con las medidas de seguridad derivadas de la COVID-19”.

El acto, explican desde la Comissió Ciutat-Port, “celebrará las adhesiones de colectivos y entidades al manifiesto No a la ampliación del Puerto” y pretende “hacer visible la oposición ciudadana al proyecto de ampliación del puerto sin una declaración de impacto ambiental valida”. Durante la convocatoria se realizará una representación teatralizada con la que se pretende “dar un mensaje de la necesidad de repensar las graves consecuencias que tiene el Puerto de València para el territorio, el medio ambiente y la salud de las personas de toda València y área metropolitana”, según indican desde Ciutat-Port.

Al día siguiente se reunirá el Consejo de administración de la Autoridad Portuaria con la intención, tal y como indican desde Ciutat-Port, de “adjudicar la concesión de la ampliación a la mercantil TIL, la naviera MSC”.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.